Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Thing He Wanted

The Last Thing He Wanted

21/02/2020 | Flixfilm

Se The Last Thing He Wanted på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Dee Rees
Skuespillere: Anne Hathaway, Ben Affleck, Rosie Perez
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, French
IMDb-karakter: 4.3

Handling: En hårdtslående journalist bliver rodet ind i den historie, hun forsøger at afsløre, da hun hjælper sin syge far med at formidle en våbenhandel i Centralamerika.

The Last Thing He Wanted havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Last Thing He Wanted på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Thing He Wanted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Thing He Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Thing He Wanted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Thing He Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar