Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Time

The Last Time

01/04/2015 | Flixfilm

The Last Time på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Drama, Thriller
Instruktion: Michael Caleo
Skuespillere: Brendan Fraser, Amber Valletta, Michael Keaton
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En hårdkogt sælger i New York oplærer en nyansat, men falder for den unge mands forlovede, hvilket i høj grad påvirker hans salgsstrategier.

The Last Time havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Time på YouTube.Se The Last Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Last Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar