Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Witch Hunter

The Last Witch Hunter

01/10/2017 | Flixfilm

Se The Last Witch Hunter på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Breck Eisner
Skuespillere: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood, Ólafur Darri Ólafsson
Spilletid: 106 min
Land: USA, China, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da en magtfuld hekseforsamling har planer om at slippe en dødelig epidemi løs i New York, må en udødelig heksejæger, en præst og en ung heks forhindre den farlige plan.


Se The Last Witch Hunter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Last Witch Hunter havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Last Witch Hunter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Last Witch Hunter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Last Witch Hunter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Witch Hunter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar