Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Last Witch Hunter

The Last Witch Hunter

01/10/2017 | Flixfilm

The Last Witch Hunter på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktion: Breck Eisner
Skuespillere: Vin Diesel, Rose Leslie, Elijah Wood
Spilletid: 106 min
Land: United States, China, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Da en magtfuld hekseforsamling har planer om at slippe en dødelig epidemi løs i New York, må en udødelig heksejæger, en præst og en ung heks forhindre den farlige plan.

The Last Witch Hunter havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Last Witch Hunter på YouTube.Se The Last Witch Hunter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Last Witch Hunter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Last Witch Hunter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Last Witch Hunter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Last Witch Hunter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar