Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Late Bloomer

The Late Bloomer

06/11/2020 | Flixfilm

Se The Late Bloomer på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Kevin Pollak
Skuespillere: Charlotte McKinney, Johnny Simmons, Blake Cooper, Kumail Nanjiani
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En sexterapeut med hypofyseproblemer oplever endelig puberteten i en alder af 30 år, da en operation slipper alle hans hormoner løs.Se The Late Bloomer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Late Bloomer havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Late Bloomer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Late Bloomer:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Late Bloomer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Late Bloomer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar