Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Late Bloomer

The Late Bloomer

06/11/2020 | Flixfilm

The Late Bloomer på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Kevin Pollak
Skuespillere: Charlotte McKinney, Johnny Simmons, Blake Cooper
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En sexterapeut med hypofyseproblemer oplever endelig puberteten i en alder af 30 år, da en operation slipper alle hans hormoner løs.Se The Late Bloomer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Late Bloomer havde premiere på Netflix Danmark den 6. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Late Bloomer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Late Bloomer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Late Bloomer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Late Bloomer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Late Bloomer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar