Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Laundromat

The Laundromat

18/10/2019 | Flixfilm

The Laundromat på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Steven Soderbergh
Skuespillere: Gary Oldman, Antonio Banderas, AJ Meijer
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English, Mandarin, Spanish, Russian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da en enke bliver franarret sine forsikringspenge, leder hendes søgen efter svar hende til to snu advokater i Panama, som gemmer penge væk for superrige mennesker.

The Laundromat havde premiere på Netflix Danmark den 18. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Laundromat på YouTube.Se The Laundromat på Netflix
Anmeldelse: The Laundromat

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Laundromat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Laundromat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Laundromat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Laundromat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar