Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lava Field

The Lava Field

15/07/2016 | Flixfilm

Se The Lava Field på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en rigmands selvmord begynder at se mere og mere ud som et mord, begynder en politibetjents besværlige privatliv at skygge for efterforskningen.


Se The Lava Field på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lava Field havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lava Field ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lava Field herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lava Field er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lava Field stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar