Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Laws of Thermodynamics

The Laws of Thermodynamics

31/08/2018 | Flixfilm

Se The Laws of Thermodynamics på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Mateo Gil
Skuespillere: Vito Sanz, Berta Vázquez, Chino Darín, Vicky Luengo
Spilletid: 100 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En fysiker benytter termodynamikkens love til at beskrive forelskelse og forhold, men hans teorier holder ikke, når det kommer til hans eget kærlighedsliv.


Se The Laws of Thermodynamics på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Laws of Thermodynamics havde premiere på Netflix Danmark den 31. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Laws of Thermodynamics ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Laws of Thermodynamics herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Laws of Thermodynamics er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Laws of Thermodynamics stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar