Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lazarus Effect

The Lazarus Effect

15/12/2018 | Flixfilm

Se The Lazarus Effect på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: David Gelb
Skuespillere: Mark Duplass, Olivia Wilde, Sarah Bolger, Evan Peters
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Et hold forskere udvikler et serum, som kan genoplive de døde, men de opdager snart, at medicinen også har frygtelige bivirkninger.


Se The Lazarus Effect på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lazarus Effect havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lazarus Effect ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lazarus Effect herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lazarus Effect er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lazarus Effect stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar