Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lazarus Effect

The Lazarus Effect

15/12/2018 | Flixfilm

Se The Lazarus Effect på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: David Gelb
Skuespillere: Mark Duplass, Olivia Wilde, Sarah Bolger, Evan Peters
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Et hold forskere udvikler et serum, som kan genoplive de døde, men de opdager snart, at medicinen også har frygtelige bivirkninger.

The Lazarus Effect havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Lazarus Effect på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lazarus Effect ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lazarus Effect stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lazarus Effect, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lazarus Effect er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar