Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lazarus Project

The Lazarus Project

01/07/2022 | Flixfilm

The Lazarus Project på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: John Glenn
Skuespillere: Paul Walker, Piper Perabo, Brooklynn Proulx
Spilletid: 100 min
Land: United States, Canada, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Ben troede, det var ude med ham, da han blev dømt til døden, men efter henrettelsen vågner han op til en helt ny verden.

The Lazarus Project havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lazarus Project på YouTube.Se The Lazarus Project på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lazarus Project ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lazarus Project stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lazarus Project, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lazarus Project er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar