Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lazarus Project

The Lazarus Project

20/01/2016 | Flixfilm

Se The Lazarus Project på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: John Glenn
Skuespillere: Paul Walker, Piper Perabo, Brooklynn Proulx, Bob Gunton
Spilletid: 100 min
Land: USA, Canada, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Ben troede, det var ude med ham, da han blev dømt til døden, men efter henrettelsen vågner han op til en helt ny verden.

The Lazarus Project havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Lazarus Project på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lazarus Project ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lazarus Project stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lazarus Project, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lazarus Project er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar