Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

06/07/2018 | Flixfilm

Se The Legacy of a Whitetail Deer Hunter på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jody Hill
Skuespillere: Josh Brolin, Danny McBride, Montana Jordan, Scoot McNairy
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Stjernen fra en jagtserie forsøger at knytte tætte bånd til sin 12-årige søn på en tur i vildmarken, men finder ud af, at familierelationer ikke kan påtvinges.

The Legacy of a Whitetail Deer Hunter havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Legacy of a Whitetail Deer Hunter på NetflixAnmeldelse: The Legacy of a Whitetail Deer Hunter

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Legacy of a Whitetail Deer Hunter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legacy of a Whitetail Deer Hunter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Legacy of a Whitetail Deer Hunter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Legacy of a Whitetail Deer Hunter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar