Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legacy of the Bones

The Legacy of the Bones

17/04/2020 | Flixfilm

Se The Legacy of the Bones på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Fernando González Molina
Skuespillere: Marta Etura, Nene, Leonardo Sbaraglia, Francesc Orella
Spilletid: 121 min
Land: Spain, Germany
Sprog: Spanish, English, Basque
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Et år efter opklaringen af en række mord står kriminalbetjent Amaia foran et lignende mysterium i Baztan-dalen, der viser sig at være personligt.Se The Legacy of the Bones på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Legacy of the Bones (Hvad knoglerne fortæller) havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Legacy of the Bones (Hvad knoglerne fortæller) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Legacy of the Bones:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Legacy of the Bones (Hvad knoglerne fortæller) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legacy of the Bones stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar