Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legend of 420

The Legend of 420

01/12/2017 | Flixfilm

Se The Legend of 420 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Peter Spirer
Skuespillere: Shaun Attwood, W. Earl Brown, Tommy Chong, Mitchell Colbert
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Denne dokumentarfilm undersøger den voksende tendens til at gøre cannabis lovlig i USA samt brugen af cannabis i medicin, kunst, finere madlavning og mere.


Se The Legend of 420 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Legend of 420 havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Legend of 420 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Legend of 420 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Legend of 420 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legend of 420 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar