Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legend of Black Snake

The Legend of Black Snake

22/06/2022 | Flixfilm

The Legend of Black Snake på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I 1970'erne besøger en rodløs ung mand sit hjemland for at besøge sin bedstefar, der er ekspert i kampsport – og opdager, at det er hans skæbne at være superhelt.

The Legend of Black Snake havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Legend of Black Snake på YouTube.Se The Legend of Black Snake på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Legend of Black Snake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legend of Black Snake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Legend of Black Snake, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Legend of Black Snake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar