Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legend of Cocaine Island

The Legend of Cocaine Island

29/03/2019 | Flixfilm

Se The Legend of Cocaine Island på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Theo Love
Skuespillere: Bo Butterworth, Bri Bryant, Andy Culpepper, Arthur Dean
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Et sagn om en køjesæk med kokain begravet i Caribien fører til, at et broget band lægger en skør plan om at finde den i denne tegneserie-dokumentar.


Se The Legend of Cocaine Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Legend of Cocaine Island havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Legend of Cocaine Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Legend of Cocaine Island herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Legend of Cocaine Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legend of Cocaine Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar