Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legend of Cocaine Island

The Legend of Cocaine Island

29/03/2019 | Ingen kommentarer

Se The Legend of Cocaine Island på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Theo Love
Skuespillere: Bo Butterworth, Bri Bryant, Andy Culpepper, Arthur Dean
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Et sagn om en køjesæk med kokain begravet i Caribien fører til, at et broget band lægger en skør plan om at finde den i denne tegneserie-dokumentar.


Se The Legend of Cocaine Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Legend of Cocaine Island havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Legend of Cocaine Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Legend of Cocaine Island herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Legend of Cocaine Island er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legend of Cocaine Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar