Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legend of Cocaine Island

The Legend of Cocaine Island

29/03/2019 | Flixfilm

The Legend of Cocaine Island på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Theo Love
Skuespillere: Bo Butterworth, Bri Bryant, Edward Craig
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Et sagn om en køjesæk med kokain begravet i Caribien fører til, at et broget band lægger en skør plan om at finde den i denne tegneserie-dokumentar.

The Legend of Cocaine Island havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Legend of Cocaine Island på YouTube.Se The Legend of Cocaine Island på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Legend of Cocaine Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legend of Cocaine Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Legend of Cocaine Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Legend of Cocaine Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar