Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legend of Hercules

The Legend of Hercules

23/10/2015 | Ingen kommentarer

Se The Legend of Hercules på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Renny Harlin
Skuespillere: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Resumé: Den klassiske fortælling om helten Herkules, der fødes som halvt menneske og halvt gud og bliver udvalgt af skæbnen til at vælte den onde konge af Grækenland.


Se The Legend of Hercules på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Legend of Hercules havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Legend of Hercules ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Legend of Hercules herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Legend of Hercules er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legend of Hercules stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar