Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legend of Secret Pass

The Legend of Secret Pass

01/12/2020 | Flixfilm

Se The Legend of Secret Pass på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktør: Steve Trenbirth
Skuespillere: Zoe Axelrod, Shelley Berman, Michael Chiklis, David Cross
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En lille dreng opdager sine magiske evner og finder ud af, at han er den eneste, der kan beskytte et sagnland og redde sin familie fra en ond og magtfuld onkel.

The Legend of Secret Pass havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Legend of Secret Pass på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Legend of Secret Pass ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legend of Secret Pass stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Legend of Secret Pass, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Legend of Secret Pass er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar