Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legend of Sleepy Hollow

The Legend of Sleepy Hollow

05/10/2018 | Flixfilm

Se The Legend of Sleepy Hollow på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Adventure, Horror, Mystery, Drama, Fantasy
Instruktør: Pierre Gang
Skuespillere: Brent Carver, Rachelle Lefevre, Vlasta Vrana, Kathleen Fee
Spilletid: 105 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En genindspilning af Washington Irvings klassiske novelle fra det 19. århundrede om den uheldige Ichabod Crane, et trekantsdrama og den forfærdelige Hovedløse Rytter.Se The Legend of Sleepy Hollow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Legend of Sleepy Hollow havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Legend of Sleepy Hollow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Legend of Sleepy Hollow:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Legend of Sleepy Hollow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legend of Sleepy Hollow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar