Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legend of Sleepy Hollow

The Legend of Sleepy Hollow

05/10/2018 | Flixfilm

The Legend of Sleepy Hollow på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Adventure, Horror, Mystery
Instruktion: Pierre Gang
Skuespillere: Brent Carver, Rachelle Lefevre, Vlasta Vrana
Spilletid: 105 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En genindspilning af Washington Irvings klassiske novelle fra det 19. århundrede om den uheldige Ichabod Crane, et trekantsdrama og den forfærdelige Hovedløse Rytter.

The Legend of Sleepy Hollow havde premiere på Netflix Danmark den 5. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Legend of Sleepy Hollow på YouTube.Se The Legend of Sleepy Hollow på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Legend of Sleepy Hollow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legend of Sleepy Hollow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Legend of Sleepy Hollow, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Legend of Sleepy Hollow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar