Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legend of Tarzan

The Legend of Tarzan

21/05/2017 | Flixfilm

Se The Legend of Tarzan på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: David Yates
Skuespillere: Alexander Skarsgård, Rory J. Saper, Christian Stevens, Christoph Waltz
Spilletid: 110 min
Land: UK, Canada, USA
Sprog: English, Lingala, French
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Efter nogen tid i det civiliserede London i 1800-tallet, vender Tarzan, der er opdraget af aber, tilbage til det vilde Congo for at bekæmpe de afskyelige kolonialister.


Se The Legend of Tarzan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Legend of Tarzan havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Legend of Tarzan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Legend of Tarzan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Legend of Tarzan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legend of Tarzan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar