Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Legend of Zorro

The Legend of Zorro

01/04/2023 | Flixfilm

The Legend of Zorro på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Romance
Instruktion: Martin Campbell
Skuespillere: Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones, Rufus Sewell
Spilletid: 129 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Zorro er tilbage for at afværge en politisk sammensværgelse, få sin kone tilbage og være der for sin søn — og stadig beskytte hans identitet.Se The Legend of Zorro på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Legend of Zorro havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Legend of Zorro på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Legend of Zorro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Legend of Zorro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Legend of Zorro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Legend of Zorro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar