Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » The Legends er navnet på en ny tegneserie fra Netflix

The Legends er navnet på en ny tegneserie fra Netflix

18/09/2015 | Flixfilm

Leyendas_Ntflx_02_CLStreamingtjenesten Netflix har annonceret, at de netop har begyndt produktionen af Las Leyendas (The Legends), som er en ny animeret serie, der helt exceptionelt vil blive lavet i Latin Amerika. Serien bliver på 13 episoder og første sæson får premiere på Netflix Danmark i 2017.

Serien handler om den tilbageholdende, men heroisk dreng Leo San Juan, som har specielle evner, der gør ham i stand til at kommunikere med spøgelser og monstere. En forsvinder Leos hjemby ind i en anden dimension, hvilket får Leo til at danne team med et par mærkelige skabninger for at kunne redde byen for at blive opslugt for evigt. Den bizarre gruppe venner må holde sammen for at besejre Quetzalcoatl, en inter-dimensionelle enhed, der har forsøgt at erobre universet i århundreder.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Silverton Siege'

Las Leyendas er baseret på den succesfulde filmtrilogi for børn; La Leyenda de la Nahuala (The Legend of the Nahuala), og vil bliver lavet i samarbejde med James Krieg (Spooksville) og den prisvindende Ricardo Arnaiz.

Las Leyendas (The Legends) får premiere på Netflix Danmark i 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar