Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The LEGO Batman Movie

The LEGO Batman Movie

29/12/2017 | Flixfilm

The LEGO Batman Movie på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Chris McKay
Skuespillere: Will Arnett, Michael Cera, Rosario Dawson
Spilletid: 104 min
Land: United States, Denmark, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da en flok legendariske skurke skaber kaos i Gotham City, må enspænderen Batman lære at arbejde sammen med andre for klare ærterne.

The LEGO Batman Movie (LEGO Batman filmen) havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The LEGO Batman Movie på YouTube.Se The LEGO Batman Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The LEGO Batman Movie (LEGO Batman filmen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The LEGO Batman Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The LEGO Batman Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The LEGO Batman Movie (LEGO Batman filmen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar