Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The LEGO Batman Movie

The LEGO Batman Movie

29/12/2017 | Flixfilm

Se The LEGO Batman Movie på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Comedy, Family
Instruktør: Chris McKay
Skuespillere: Will Arnett, Michael Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes
Spilletid: 104 min
Land: USA, Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da en flok legendariske skurke skaber kaos i Gotham City, må enspænderen Batman lære at arbejde sammen med andre for klare ærterne.


Se The LEGO Batman Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe LEGO Batman Movie (LEGO Batman filmen) havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The LEGO Batman Movie (LEGO Batman filmen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The LEGO Batman Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The LEGO Batman Movie (LEGO Batman filmen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The LEGO Batman Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar