Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The LEGO Batman Movie

The LEGO Batman Movie

29/12/2017 | Ingen kommentarer

Se The LEGO Batman Movie på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Comedy, Family
Instruktør: Chris McKay
Skuespillere: Will Arnett, Michael Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes
Spilletid: 104 min
Land: USA, Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Da en flok legendariske skurke skaber kaos i Gotham City, må enspænderen Batman lære at arbejde sammen med andre for klare ærterne.


Se The LEGO Batman Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The LEGO Batman Movie (LEGO Batman filmen) havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The LEGO Batman Movie (LEGO Batman filmen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The LEGO Batman Movie herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The LEGO Batman Movie (LEGO Batman filmen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The LEGO Batman Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar