Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lego Movie

The Lego Movie

01/05/2019 | Flixfilm

The Lego Movie på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Phil Lord, Christopher Miller
Skuespillere: Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks
Spilletid: 100 min
Land: United States, Denmark, Australia
Sprog: English, Turkish
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Efter at være blevet forvekslet med LEGO-mesterbyggeren bliver minifiguren Emmet trukket ind i et vigtigt forsøg på at standse en ond tyran.

The Lego Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lego Movie på YouTube.Se The Lego Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Lego Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lego Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lego Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lego Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Lego Movie

 1. Louise - kl. 20:53, 29-12-2014:

  hejsa,
  Ved I hvorfor LEGO: the movie ikke kan ses med dansk tale?
  Kan det betale sig at bede Netflix om at sætte dansk tale på?

  Mvh. Louise

 2. Flixfilm - kl. 22:53, 30-12-2014:

  Hej Louise,

  Ja, det er underligt at The LEGO Movie ikke er med dansk tale. Vi har dog ikke mulighed for at påvirke Netflix, desværre.

Skriv kommentar