Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The LEGO Ninjago Movie

The LEGO Ninjago Movie

22/07/2018 | Flixfilm

Se The LEGO Ninjago Movie på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan
Skuespillere: Jackie Chan, Dave Franco, Fred Armisen, Kumail Nanjiani
Spilletid: 101 min
Land: USA, Denmark, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Lloyd og hans venner er hemmelige ninjaer og bruger robotter til at beskytte deres by mod den onde lord Garmadon – som tilfældigvis også er Lloyds far.


Se The LEGO Ninjago Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe LEGO Ninjago Movie (Lego Ninjago Filmen) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The LEGO Ninjago Movie (Lego Ninjago Filmen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The LEGO Ninjago Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The LEGO Ninjago Movie (Lego Ninjago Filmen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The LEGO Ninjago Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til The LEGO Ninjago Movie

  1. peter - kl. 09:20, 22-07-2018:

    hvorfor er der ingen Dansk Tale på denne Børnefilm det er jo ikke alle børn der kan læse

  2. Simon - kl. 22:08, 02-08-2018:

    Mangler Dansk tale.

    Skriv kommentar