Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Letdown

The Letdown

31/07/2019 | Ingen kommentarer

Se The Letdown på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den nybagte mor, Audrey, slutter sig til en støttegruppe for førstegangsforældre, hvor hun får nogle nye venner med forskellige udfordringer og livsforandringer.


Se The Letdown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Letdown (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Letdown (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Letdown herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Letdown er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Letdown (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar