Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Letdown

The Letdown

31/07/2019 | Flixfilm

The Letdown på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den nybagte mor, Audrey, slutter sig til en støttegruppe for førstegangsforældre, hvor hun får nogle nye venner med forskellige udfordringer og livsforandringer.

The Letdown (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Letdown på YouTube.Se The Letdown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Letdown (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Letdown (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Letdown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Letdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar