Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Letter for the King

The Letter for the King

20/03/2020 | Flixfilm

The Letter for the King på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Family
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amir Wilson, Ruby Ashbourne Serkis, Thaddea Graham
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En ung ridder under oplæring tackler ældgamle profetier, magiske kræfter og finurlige følgesvende, da han begiver sig ud på en episk mission for at redde sit kongerige.Se The Letter for the King på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Letter for the King (Brevet til kongen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Letter for the King på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Letter for the King (Brevet til kongen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Letter for the King (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Letter for the King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Letter for the King (Brevet til kongen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
3 kommentarer til The Letter for the King

  1. Sønnichsen - kl. 23:56, 21-03-2020:

    Medrivende og spændene og en god historie! Håber på en sæson 2

  2. Thomas - kl. 23:33, 16-11-2020:

    Serien er godt lavet filmen og den er da spændende, men hvis man som jeg har læst bøgerne mindst 10 gange så bliver man hurtigt træt af at serien stort set ikke følger bøgerne særlig meget, og efter første episode der begyndte jeg at ryste på hovedet og kommenteret på alt hvad der ikke havde noget at gøre med bøgerne og det blev min kæreste lidt irriteret over

  3. Boogie - kl. 17:51, 23-02-2022:

    Fantastisk eventyr serie i børne højde drager selv en far som mig ind i et fantastisk flot eventyr som tryllebinder mig i stolen den er super og så på dansk den får 11 stjerner ud af 10 anbefaler den til alle se den før din nabo sikker på at denne får de fleste til at sætte mobiltelefon på lydløs

Skriv kommentar