Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Letter for the King

The Letter for the King

20/03/2020 | Flixfilm

Se The Letter for the King på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Action, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amir Wilson, Ruby Ashbourne Serkis, Thaddea Graham, Islam Bouakkaz
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En ung ridder under oplæring tackler ældgamle profetier, magiske kræfter og finurlige følgesvende, da han begiver sig ud på en episk mission for at redde sit kongerige.


Se The Letter for the King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Letter for the King (Brevet til kongen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Letter for the King (Brevet til kongen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Letter for the King:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Letter for the King (Brevet til kongen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Letter for the King (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Letter for the King

  1. Sønnichsen - kl. 23:56, 21-03-2020:

    Medrivende og spændene og en god historie! Håber på en sæson 2

    Skriv kommentar