Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Letter Reader

The Letter Reader

22/07/2020 | Flixfilm

Se The Letter Reader på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Short, Drama
Instruktør: Sibusiso Khuzwayo
Skuespillere: Andile Gumbi, Bahle Mashinini, Nokuthula Mazibuko, Nomalanga Shabane
Spilletid: 29 min
Land: South Africa
Sprog: Zulu
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En ung dreng fra Johannesburg ankommer til KwaZulu-Natal og begynder at læse breve op for landsbyboerne – og så forelsker han sig i en af modtagerne.


Se The Letter Reader på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Letter Reader havde premiere på Netflix Danmark den 22. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Letter Reader ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Letter Reader:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Letter Reader er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Letter Reader stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar