Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Liar and His Lover

The Liar and His Lover

11/10/2019 | Ingen kommentarer

Se The Liar and His Lover på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Romance
Instruktør: Norihiro Koizumi
Skuespillere: Takeru Satoh, Ryô Yoshizawa, Masataka Kubota, Takashi Sorimachi
Spilletid: 117 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: En talentfuld sanger forelsker sig hovedkulds i et musisk talent, der lyver stærkere end en hest kan rende og kan det der med at producere hits.


Se The Liar and His Lover på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Liar and His Lover (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Liar and His Lover (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Liar and His Lover herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Liar and His Lover er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Liar and His Lover (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar