Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Liar and His Lover

The Liar and His Lover

11/10/2019 | Flixfilm

Se The Liar and His Lover på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Romance
Instruktør: Norihiro Koizumi
Skuespillere: Takeru Satoh, Ryô Yoshizawa, Masataka Kubota, Takashi Sorimachi
Spilletid: 117 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En talentfuld sanger forelsker sig hovedkulds i et musisk talent, der lyver stærkere end en hest kan rende og kan det der med at producere hits.


Se The Liar and His Lover på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Liar and His Lover (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Liar and His Lover (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Liar and His Lover herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Liar and His Lover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Liar and His Lover (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar