Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Liar and His Lover

The Liar and His Lover

11/10/2019 | Flixfilm

The Liar and His Lover på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Romance
Instruktion: Norihiro Koizumi
Skuespillere: Takeru Satoh, Ryô Yoshizawa, Masataka Kubota
Spilletid: 117 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En talentfuld sanger forelsker sig hovedkulds i et musisk talent, der lyver stærkere end en hest kan rende og kan det der med at producere hits.

The Liar and His Lover (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Liar and His Lover på YouTube.Se The Liar and His Lover på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Liar and His Lover (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Liar and His Lover (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Liar and His Lover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Liar and His Lover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar