Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Liberator

The Liberator

11/11/2020 | Flixfilm

Se The Liberator på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Drama, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bradley James, Martin Sensmeier, Jose Miguel Vasquez, Ross Anderson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En yderst broget flok modige soldater bliver nogle af de mest heltemodige fightere i den europæiske invasion under 2. verdenskrig. Baseret på virkelige hændelser.Se The Liberator på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Liberator (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Liberator (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Liberator:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Liberator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Liberator (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar