Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Liberator

The Liberator

11/11/2020 | Flixfilm

The Liberator på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Animation, Action, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bradley James, Martin Sensmeier, Jose Miguel Vasquez
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En yderst broget flok modige soldater bliver nogle af de mest heltemodige fightere i den europæiske invasion under 2. verdenskrig. Baseret på virkelige hændelser.

The Liberator (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Liberator på YouTube.Se The Liberator på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Liberator (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Liberator (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Liberator, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Liberator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar