Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Librarian 3: The Curse of the Judas Chalice

The Librarian 3: The Curse of the Judas Chalice

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Librarian 3: The Curse of the Judas Chalice på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Bibliotekaren Flynn Carsen skal redde en kidnappet studerende og opspore den legendariske Judas Chalice for at redde verden fra en farlig vampyr.


Se The Librarian 3: The Curse of the Judas Chalice på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Librarian 3: The Curse of the Judas Chalice havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Librarian 3: The Curse of the Judas Chalice ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Librarian 3: The Curse of the Judas Chalice herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Librarian 3: The Curse of the Judas Chalice er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Librarian 3: The Curse of the Judas Chalice stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar