Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lies Within

The Lies Within

23/10/2019 | Flixfilm

The Lies Within på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lee Min-ki, Yoo-Young Lee, Lee Joon-hyuk
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da hendes far dør, og hendes mand forsvinder, slår Kim Seo-hui sig sammen med betjenten Jo Tae-sik og bliver medlem af nationalforsamlingen.

The Lies Within (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lies Within på YouTube.Se The Lies Within på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Lies Within (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lies Within (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lies Within, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lies Within er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar