Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Life Ahead

The Life Ahead

13/11/2020 | Flixfilm

Se The Life Ahead på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama
Instruktør: Edoardo Ponti
Skuespillere: Sophia Loren, Ibrahima Gueye, Renato Carpentieri, Iosif Diego Pirvu
Spilletid: 94 min
Land: Italy
Sprog: Italian, Spanish, Hebrew, Romanian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En tidligere Holocaust-fange leder en dagpleje og former et uventet venskab med en forbitret gadedreng, da hun tager sig af ham, efter at han har stjålet fra hende.

The Life Ahead havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Life Ahead på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Life Ahead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Life Ahead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Life Ahead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Life Ahead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar