Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Life and Adventures of Nicholas Nickleby

The Life and Adventures of Nicholas Nickleby

01/01/2022 | Flixfilm

The Life and Adventures of Nicholas Nickleby på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Stephen Whittaker
Skuespillere: John Dallimore, James D'Arcy, Sophia Myles
Spilletid: 200 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Fortolkning fra 1947 af Charles Dickens' klassiker om modgang med Derek Bond som Nicholas Nickleby, der må beskytte sig selv og sin familie mod en ussel og grådig onkel.

The Life and Adventures of Nicholas Nickleby havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Life and Adventures of Nicholas Nickleby på YouTube.Se The Life and Adventures of Nicholas Nickleby på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Life and Adventures of Nicholas Nickleby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Life and Adventures of Nicholas Nickleby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Life and Adventures of Nicholas Nickleby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Life and Adventures of Nicholas Nickleby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar