Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Life Aquatic with Steve Zissou

The Life Aquatic with Steve Zissou

13/01/2014 | Flixfilm

Se The Life Aquatic with Steve Zissou på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Wes Anderson
Skuespillere: Bill Murray, Owen Wilson, Cate Blanchett, Anjelica Huston
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English, Icelandic, Filipino, Portuguese, French, Tagalog, German, Italian
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Tag med på historiens mest bizarre dybhavsekspedition med masser af humor og bl.a. den brasilianske stjerne Seu Jorge, som spiller Bowie-covernumre - på portugisisk!


Se The Life Aquatic with Steve Zissou på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Life Aquatic with Steve Zissou havde premiere på Netflix Danmark den 13. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Life Aquatic with Steve Zissou ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Life Aquatic with Steve Zissou herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Life Aquatic with Steve Zissou er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Life Aquatic with Steve Zissou stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar