Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lift Boy

The Lift Boy

27/04/2020 | Flixfilm

Se The Lift Boy på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Jonathan Augustin
Skuespillere: Moin Khan, Nyla Masood, Saagar Kale, Aneesha Shah
Spilletid: 107 min
Land: India
Sprog: English, Hindi, Marathi
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da en doven ung mand er stedfortræder for sin far som elevatorfører i en fornem boligblok, bliver det, han opfatter som mindreværdigt arbejde, snart meningsfyldt.Se The Lift Boy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lift Boy havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lift Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Lift Boy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lift Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lift Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar