Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Light Between Oceans

The Light Between Oceans

01/11/2020 | Flixfilm

Se The Light Between Oceans på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Derek Cianfrance
Skuespillere: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Florence Clery
Spilletid: 133 min
Land: UK, New Zealand, USA, India, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Et lykkeligt gift, men barnløst, par på en fjerntliggende australsk ø, kæmper med et moralsk dilemma, da de opdager en redningsbåd med et spædbarn.Se The Light Between Oceans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Light Between Oceans havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Light Between Oceans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Light Between Oceans:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Light Between Oceans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Light Between Oceans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar