Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Light Between Oceans

The Light Between Oceans

01/11/2020 | Flixfilm

Se The Light Between Oceans på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Derek Cianfrance
Skuespillere: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Florence Clery
Spilletid: 133 min
Land: UK, New Zealand, USA, India, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Et lykkeligt gift, men barnløst, par på en fjerntliggende australsk ø, kæmper med et moralsk dilemma, da de opdager en redningsbåd med et spædbarn.

The Light Between Oceans havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Light Between Oceans på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Light Between Oceans ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Light Between Oceans stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Light Between Oceans, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Light Between Oceans er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar