Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey

The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey

26/04/2023 | Flixfilm

The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary
Instruktion: Linda Mendoza
Skuespillere: Malia Obama, Michelle Obama, Sasha Obama
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Michelle Obama fortæller i en oplysende samtale med Oprah Winfrey om de udfordringer og livserfaringer, der formede hendes anden bestseller.Se The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar