Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Lighthouse of the Orcas

07/04/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: En mor rejser til Patagonien med sin autistiske søn i håbet om, at en ranger og nogle vilde spækhuggere kan hjælpe med at opbygge et følelsesmæssigt bånd.


Se The Lighthouse of the Orcas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Lighthouse of the Orcas (Spækhuggernes Fyrtårn) havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lighthouse of the Orcas (Spækhuggernes Fyrtårn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lighthouse of the Orcas herunder:Fra premieredatoen (7. april, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Lighthouse of the Orcas (Spækhuggernes Fyrtårn) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Lighthouse of the Orcas stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar