Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lighthouse of the Orcas

The Lighthouse of the Orcas

07/04/2017 | Flixfilm

Se The Lighthouse of the Orcas på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En mor rejser til Patagonien med sin autistiske søn i håbet om, at en ranger og nogle vilde spækhuggere kan hjælpe med at opbygge et følelsesmæssigt bånd.


Se The Lighthouse of the Orcas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Lighthouse of the Orcas (Spækhuggernes Fyrtårn) havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Lighthouse of the Orcas (Spækhuggernes Fyrtårn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Lighthouse of the Orcas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Lighthouse of the Orcas (Spækhuggernes Fyrtårn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lighthouse of the Orcas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar