Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lighthouse

The Lighthouse

08/09/2021 | Flixfilm

The Lighthouse på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Instruktion: Robert Eggers
Skuespillere: Robert Pattinson, Willem Dafoe, Valeriia Karaman
Spilletid: 109 min
Land: United States, Brazil, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En fyrtårnspasser fra 1890'ernes New England får mistanke om, at hans garvede partner er en farlig psykopat – men han har også selv nogle hemmeligheder.

The Lighthouse havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lighthouse på YouTube.Se The Lighthouse på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Lighthouse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lighthouse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lighthouse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lighthouse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar