Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Limehouse Golem

The Limehouse Golem

01/02/2019 | Flixfilm

Se The Limehouse Golem på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Juan Carlos Medina
Skuespillere: Douglas Booth, Olivia Cooke, Sam Reid, María Valverde
Spilletid: 109 min
Land: UK
Sprog: English, Irish, Chinese, Hebrew, Yiddish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I det victorianske London jager en Scotland Yard-inspektør en sadistisk morder, der står bag en række uhyggelige Jack the Ripper-lignende mord.

The Limehouse Golem havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Limehouse Golem på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Limehouse Golem ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Limehouse Golem stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Limehouse Golem, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Limehouse Golem er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Limehouse Golem

 1. Leon - kl. 22:14, 04-02-2019:

  Uhhhh fed engelsk irsk film

  Go krimi

 2. Leon - kl. 22:14, 04-02-2019:

  Uhhhh fed engelsk irsk film
  Go krimi

  Skriv kommentar