Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Limit Of

The Limit Of

26/06/2022 | Flixfilm

The Limit Of på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Drama
Instruktion: Alan Mulligan
Skuespillere: Laurence O'Fuarain, Joanne Brennan, Des Carney
Spilletid: 89 min
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da en bankmand beslutter sig for at gøre noget ved det griske pengeinstitut, han arbejder for, finder han ud af, hvor langt han vil gå for at gøre gengæld.

The Limit Of havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Limit Of på YouTube.Se The Limit Of på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Limit Of ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Limit Of stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Limit Of, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Limit Of er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar