Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Limits of Control

The Limits of Control

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Limits of Control på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Jim Jarmusch
Skuespillere: Isaach De Bankolé, Alex Descas, Jean-François Stévenin, Óscar Jaenada
Spilletid: 116 min
Land: USA, Japan
Sprog: English, Spanish, Arabic, French, Japanese
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Den uafhængige instruktør Jim Jarmusch har skrevet og instrueret denne krimi om en hemmelig mission til Madrid.


Se The Limits of Control på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Limits of Control havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Limits of Control ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Limits of Control herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Limits of Control er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Limits of Control stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar