Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Lincoln Lawyer’ kommer som Netflix-serie

‘The Lincoln Lawyer’ kommer som Netflix-serie

13/01/2021 | Flixfilm

Lincoln Lawyer netflix serieI 2011 udkom biograffilmen ‘The Lincoln Lawyer’ med Matthew McConaughey i rollen som forsvarsadvokaten Mickey Haller, der foretrække at drive forretning fra sin Lincoln – deraf titlen – i stedet for et kontor.

Filmen, der også har Ryan Phillippe, William H. Macy og Bryan Cranston på rollelisten blev en stor succes, og nu kan streamingtjenesten Netflix meddele, at de har en serie på vej med baggrund i samme historie.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Den kommende ‘The Lincoln Lawyer’-serie baserer sig på den originale roman-serie fra 2005 skrevet af krimiforfatter Michael Connelly, og har allerede fundet sig sin hovedrolle.

Det bliver den mexikanskfødte skuespiller Manuel Garcia-Rulfo (‘The Magnificent Seven’), der overtager rollen som forsvarsadvokaten efter Matthew McConaughey, som også i orginalhistorien har rødder i Mexico.

LÆS OGSÅ:   Spil 'Grand Theft Auto' med Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson bliver på i alt 10 episoder og vil tage udgangspunkt i anden bog i serien, ‘The Brass Verdict’, hvor Mickey Haller vender tilbage til retssalen og klar til at kaste sig over sin største sag nogensinde. En prominent herre fra Hollywood er nemlig blevet tiltalt for at have myrdet sin kone og hendes elsker.

Serien udvikles af David E. Kelley (‘Big Little Lies’, ‘Mr. Mercedes’) mens der stadig ledes efter en instruktør.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Lincoln Lawyer’ forventes at få premiere på Netflix.
Skriv kommentar