Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lincoln Lawyer

The Lincoln Lawyer

13/05/2022 | Flixfilm

The Lincoln Lawyer på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Efter en ulykke genstarter stjerneadvokaten Mickey Haller i Los Angeles sin karriere – og sin Lincoln – da han påtager sig en drabssag.

The Lincoln Lawyer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lincoln Lawyer på YouTube.Se The Lincoln Lawyer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Lincoln Lawyer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lincoln Lawyer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lincoln Lawyer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lincoln Lawyer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar