Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Lion in Winter

The Lion in Winter

09/04/2023 | Flixfilm

The Lion in Winter på Netflix

Produktionsår: 1968
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Anthony Harvey
Skuespillere: Peter O'Toole, Katharine Hepburn, Anthony Hopkins
Spilletid: 134 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, French, Latin
IMDb-karakter: 7.9

Handling: I dette stilfulde kostumedrama samles Englands kong Henry II og hans dysfunktionelle familie juleaften for at beslutte, hvem der skal arve tronen.Se The Lion in Winter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Lion in Winter havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Lion in Winter på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Lion in Winter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Lion in Winter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Lion in Winter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Lion in Winter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar