Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Listener

The Listener

17/12/2013 | Flixfilm

Se The Listener på Netflix

Indspilningsår: 2009–2014
Genre: Crime, Drama, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Craig Olejnik, Ennis Esmer, Lauren Lee Smith, Rainbow Francks
Spilletid: 42 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En ambulanceredder med telepatiske evner prøver under sit daglige arbejde at hjælpe mennesker i krise, mens han samtidig heler nogle af sine egne sår.


Se The Listener på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Listener havde premiere på Netflix Danmark den 17. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Listener ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Listener herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Listener er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Listener stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar