Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Little Hours

The Little Hours

19/05/2019 | Flixfilm

The Little Hours på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Jeff Baena
Skuespillere: Alison Brie, Dave Franco, Kate Micucci
Spilletid: 2 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Livet i klostret tager en uventet retning, da tre uortodokse og påståelige nonner løber ind i en fristende ny gartner.

The Little Hours havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Little Hours på YouTube.Se The Little Hours på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Little Hours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Little Hours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Little Hours, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Little Hours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar