Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Little Hours

The Little Hours

19/05/2019 | Flixfilm

Se The Little Hours på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Jeff Baena
Skuespillere: Alison Brie, Dave Franco, Kate Micucci, Aubrey Plaza
Spilletid: 90 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Livet i klostret tager en uventet retning, da tre uortodokse og påståelige nonner løber ind i en fristende ny gartner.


Se The Little Hours på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Little Hours havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Little Hours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Little Hours:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Little Hours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Little Hours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar