Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Little Mermaid: The Series

The Little Mermaid: The Series

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Little Mermaid: The Series på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Dyk ned i Disneys magiske univers, og mød Ariel og hendes venner, mens du udforsker verden under havets overflade.


Se The Little Mermaid: The Series på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Little Mermaid: The Series havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Little Mermaid: The Series ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Little Mermaid: The Series herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Little Mermaid: The Series er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Little Mermaid: The Series stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar