Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Little Mermaid

The Little Mermaid

01/12/2018 | Flixfilm

Se The Little Mermaid på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Blake Harris, Chris Bouchard(co-director)
Skuespillere: William Moseley, Poppy Drayton, Loreto Peralta, Armando Gutierrez
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: I denne udgave af det klassiske eventyr vender en tilfangetaget cirkushavfrue op og ned på livet for en skeptisk journalist og hans naive lillesøster.


Se The Little Mermaid på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Little Mermaid (Den lille havfrue) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Little Mermaid (Den lille havfrue) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Little Mermaid herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Little Mermaid (Den lille havfrue) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Little Mermaid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.3 kommentarer til The Little Mermaid

 1. Sune Pedersen - kl. 17:26, 02-12-2018:

  Kan ikke finde den på min PS4 har i lagt den ind?

 2. Trine - kl. 19:46, 04-12-2018:

  Total skuffelse.
  Dårligt skuespil.
  historien er god, men de må havde sparet steder de ikke skulle havde sparet.
  Faktisk pinligt at se på. Havde ellers glædet mig til at se den.

 3. Signe Mortensen - kl. 13:00, 30-12-2018:

  Vildt dårlig. Dårlig historie. Intet at gøre med den lille havfrue. Og så har de blandet alt muligt overnaturlig magi ind i filmen, som gør det dårligere.

  Skriv kommentar