Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Little Prince

The Little Prince

02/03/2018

Se The Little Prince på Netflix

Indspilningsår: 2010–2017
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gabriel Bismuth-Bienaimé, Franck Capillery, Brian Drummond, Guillaume Gallienne
Spilletid: N/A
Land: France, Germany, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: Da den onde slange rejser gennem galaksen og slukker stjernerne, forlader den lille prins sin asteroide for at redde universet.


Se The Little Prince på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Little Prince (Den Lille Prins) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om The Little Prince (Den Lille Prins) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Little Prince herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Little Prince (Den Lille Prins) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Little Prince (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar