Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Little Prince

The Little Prince

02/03/2018 | Flixfilm

Se The Little Prince på Netflix

Indspilningsår: 2010–2017
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gabriel Bismuth-Bienaimé, Franck Capillery, Brian Drummond, Guillaume Gallienne
Spilletid: N/A
Land: France, Germany, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Da den onde slange rejser gennem galaksen og slukker stjernerne, forlader den lille prins sin asteroide for at redde universet.


Se The Little Prince på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Little Prince (Den Lille Prins) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Little Prince (Den Lille Prins) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Little Prince herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Little Prince (Den Lille Prins) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Little Prince (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar