Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Little Rascals

The Little Rascals

01/04/2018 | Flixfilm

Se The Little Rascals på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktør: Penelope Spheeris
Skuespillere: Travis Tedford, Kevin Jamal Woods, Jordan Warkol, Zachary Mabry
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Med inspiration fra Hal Roachs tv-serie, Our Gang, lover denne dejlige familiefilm de sjoveste narrestreger fra alle tiders lille skurk.


Se The Little Rascals på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Little Rascals (De pokkers møgunger) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Little Rascals (De pokkers møgunger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Little Rascals:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Little Rascals (De pokkers møgunger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Little Rascals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar